08. februar 2008

Ozadja za igro Football Manager

Tokrat vam predstavljamo nekaj novega, in sicer dodatek za računalniško igro Football Manager. Gre za zbirko slik za ozadje, ki vključuje domače stadione vseh klubov prve in druge slovenske lige, večine klubov tretje lige, ter nekaj nižjeligaških klubov. Ozadja se pojavljajo na zaslonu za izbiro moštva ter med igranjem tekme - takrat se prikaže slika stadiona, na katerem se tekma igra.

Ozadja so bila stestirana in preverjeno delujejo v igrah Football Manager 2008 in Football Manager 2007. Ker pa se sama struktura igre med leti ni bistveno spreminjala, bi ozadja morala delovati tudi v igrah Football Manager 2006 in 2005. Za test smo uporabili verziji 7.0.2 in 8.0.1. Pri tem so nam pomagali tudi člani foruma FmSlo.net.

Tudi namestitev je zelo preprosta: Datoteke skopirajte v mapo Football Manager 2008datagraphicsackgrounds. V nastavitvah igre nato izberite "Reload skin on confirm", pri čemer "Use skin cache" ne sme biti označen. Prav tako morate imeti označeno možnost "Show backgrounds", da bodo ozadja tudi vidna v igri.

Pa še povezava: Prenesi.